Over Kozijn & Stijl

Kozijn & Stijl maakt kozijnen van superieure kwaliteit.

Bij Kozijn & Stijl stralen we uit waar we voor staan. Wij besteden veel aandacht aan onze producten en aan de samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast willen wij een belangrijke rol spelen bij de doorloop van het gehele bouwproces. Dit doen we met trots en respect voor elkaar.

Onze missie is dan ook bijdragen aan een beter, mooier, leuker en duurzamer product. We voegen meerwaarde toe aan onze producten en diensten. Daar denken we goed over na en zijn we altijd mee bezig. Onze producten en diensten zijn daarvan het bewijs. Ons motto hiervoor “Meer Aandacht”.

Samenwerken

Samenwerken met de klant en de opdrachtgever. Ieder heeft zijn eigen specialisme en wij willen deze kennis bij elkaar brengen. Dit geeft meerwaarde aan ons product en diensten. Samenwerken om gezamenlijk het beste eindresultaat te krijgen.

Wij staren ons niet blind op een bepaald gedeelte van de markt en op een bepaalde grootte van een project. We leveren aan particulieren en aan aannemers. Wij hebben goed contact met projectontwikkelaars en architecten en werken nauw samen met andere onderaannemers en leveranciers. Dit zorgt ervoor dat we in elke fase van het bouwproces goed vertegenwoordigd zijn. We leveren kozijnen voor een aanbouw, renovatie, luxe villa’s en de seriematige projectbouw.

Kozijn & Stijl is jouw partner. Zo helpen we je graag bij het ontwerpen van jouw plannen. Door onze kennis en ervaring dragen wij bij aan de financiële haalbaarheid van jouw project.